середу, 20 квітня 2016 р.

Кам'янчани - найкращі читачі області



        20 квітня любов до книги та читання зібрала кращих читачів області в Хмельницькій обласній бібліотеці для дітей імені Т. Г. Шевченка. Тут відбувся обласний конкурс “Найкращий читач Хмельниччини – 2016”. Найерудованіші, найначитаніші діти – учні 6-х та 7-х класів загальноосвітніх закладів області вкотре довели, що залюблені в книгу, а читання займає чільне місце у їхньому житті.
     Під час конкурсу усі учасники показали гарні знання сучасної та класичної літератури, ерудованість та кмітливість, відповідали на запитання  тестів та вікторин, майстерно презентували свої улюблені книги.
Компетентне журі визначило переможців конкурсу.  Ними стали саме наші учасники, юні кам’янчанки - Обачук Каріна та Потапова Інна. Вони були нагороджені дипломами та цінними подарунками, а головною нагородою для найкращих читачок стане поїздка до Львова на фестиваль дитячого читання «Книгоманія», де їх чекають зустрічі з українськими дитячими письменниками, захоплюючі екскурсії містом, подарунки вітчизняних видавництв.
     Конкурс «Найкращий читач» є щорічним. Читачі-учні готуються до нього щодня, відвідуючи міські дитячі бібліотеки та приймаючи участь в найкреативніших бібліотечних заходах. Пишаємось юними читайликами нашого міста та запрошуємо учнів шкіл міста приймати активну участь в наступних конкурсах.

Немає коментарів:

Дописати коментар