пʼятницю, 25 серпня 2017 р.

СУЧАСНА БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ГРОМАДИ


       Сонячного серпневого дня на майдані Відродження в Кам’янці-Подільському було велелюдно. Тут кам'янчани та гості міста відзначали 26-у річницю Дня Незалежності України. Саме тут централізована бібліотечна система провела вже традиційний Ярмарок бібліотечних ініціатив «Сучасна бібліотека: розвиваємо місцеві громади»

     Цьогоріч на ярмарці було представлено щедрий бібліотечний урожай креативних думок, творчих задумів, неоціненного досвіду, зібраного та виплеканого з любов’ю для своїх користувачів. 
Всі бібліотеки-учасниці мали можливість представити досвід своєї роботи через облаштування своїх експозицій, що ілюстрували суть проекту. 
       Для кам’янчан та гостей міста було організовано майстер-клас гуртка «Читай. Думай. Твори» по розпису каміння (філія № 7), діяв «Library Cinema» (показ фільмів знятих за мотивами книг) (філія № 6), організовано народознавчий екскурс «Моя країна – Україна» (філія № 3), представлено Бібліовулик із смачними заохочувальними призами (філія № 7), книжкові виставки «Книги, що творять українця» та «Сповідь старовинного Кам’янця» (філії № 2 та № 5).
       Родзинкою Ярмарки стали дитячий ЕКО-десант «Природа в моїй долоні» (філія № 8), літературний паркан «Поради для друга» (філія № 7) та феєрія українського побуту «З народного джерела» (філія № 2).
     Під час ярмарки бібліотекарі зуміли не тільки успішно представити свої напрацювання, але й щиро поспілкуватися у професійному колі та придбати нові ідеї для подальшої роботи.

Немає коментарів:

Дописати коментар