неділю, 5 серпня 2018 р.

І ЗНОВУ СВЯТО СІМЕЙНОГО ВІДПОЧИНКУ


Вже декілька років поспіль наш славний Кам’янець гучно відзначає свято пророка Іллі фестивалем води та сімейного відпочинку «Ількові забави».
Весело та спекотно було цьогоріч 4 серпня у сквері Гунські криниці, адже саме тут зібрались сім’ї з усього міста, щоб взяти участь у безлічі цікавих та захоплюючих заходів, що пройшли в рамках фестивалю Ількові забави.
Пікнік «Sweet mum» (що організувала централізована бібліотечна система) зібрав на галявині матусь з дітками, щоб разом вони могли повеселитися, відпочити, гарно провести своє дозвілля.
В програмі пікніка були сімейні розваги, конкурси, вікторини, розважальні заходи для дітей, майстер-класи для мам тощо. 
Малеча розважалася в майстерні мильної бульбашки, зазнавала перетворень за допомогою аквагриму, приймала участь у різноманітних конкурсах, перевіряла свої знання у вікторинах. А мами в цей час отримували поради по візажу в Маминій майстерні, прикрашали себе і діток мехенді (розпис хною по тілу), спілкувались, знайомились,  набирались позитиву і яскравих вражень.
Слід зазначити, що активними партнерами в організації пікніка «Sweet mum»  був дискусійний клуб «Crazy mаmа» (Міла Маланчук).
Пікнік пройшов весело, захоплююче і дітки ще довго не хотіли покидати галявину, де їм було так добре.
А ми сподіваємось на нові зустрічі з ними!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар