четвер, 22 серпня 2019 р.

ПЕРСОНАЛЬНА ВИСТАВКА ЖИВОПИСУ




Талановита людина - талановита в усьому. З цим твердженням ми погоджуємося кожного разу, коли відкриваємо для себе риси та захоплення певної людини.
22 серпня у відділі краєзнавства центральної міської бібліотеки імені Костя Солухи відбулася презентація виставки живопису «Україна – центр Європи».
Більшість людей не знали про захоплення живописом знаного у місті фотографа Петра Ігнатьєва. Для багатьох хобі Петра Дмитровича стало відкриттям.
Автор картин представлених на виставці – самоук, який своїми вчителями та натхненниками вважає подорож по Європі і відвідування світових музеїв. Він належить до тієї когорти митців, для яких творчість – це не лише спосіб самовираження, а й щоденна духовна робота.
В картинах художника (а їх на виставці 17) є душа, щирість почуттів і безмежна любов до рідного краю.
На відкриття виставки Петра Ігнатьєва завітали друзі, колеги та численні знайомі знаного у місті та за його межами фотографа.
Насолодитися творчістю талановитого фотографа та художника можна буде впродовж місяця в Кам’янець-Подільській центральній міській бібліотеці імені Костя Солухи (за адресою: вул. Князів Коріатовичів, 3)

Немає коментарів:

Дописати коментар