понеділок, 5 червня 2023 р.

ПАМ'ЯТЬ ПРО НЕБЕСНИХ ЯНГОЛЯТ

 












У 2021 році запроваджено державний пам’ятний день – День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Цей день відзначається тепер 4 червня. Дата обрана не випадково – цього дня у світі відзначають Міжнародний день дітей – безневинних жертв агресії.

Користувачі бібліотек Камянець-Подільської МЦБС вшанували память загиблих безвинних янголят.

Зокрема, в бібліотеці-філії № 8 для дітей була проведена година памяті «Діти – жертви війни». Під час заходу було згадано скільки загинуло дітей, скільки пропало безвісти, скільки поранень отримали неповнолітні. Діти зрозуміли, що військові злочини не мають терміну давності. Ніхто не забутий, ніщо не забуте, принаймі  для жителів України і всього цивілізованого світу. На закінчення заходу діти долучилися до творчої роботи, малювали малюнки,  які будуть передані українським військовим, що зараз боронять нашу Україну.

Користувачі бібліотеки-філії № 6 для дітей теж приєдналися до вшанування пам’яті дітей, які загинули та власноруч виготовили янголятка з паперу під час майстерки «Янголятко». Після завершення, готові роботи діти повісили на паркані біля бібліотеки, адже загиблі теж янголами полетіли в небо.

В бібліотеці-філії № 7 пройшов майстер-клас з елементами інформини «Ангели світла».  «Ангели світла» це діти-ангелята, як символ душ маленьких українців, що загинули від рук загарбників. Діти, що ніколи не будуть гратись своїми улюбленими іграшками, не підуть до садочка чи школи, не обнімуть своїх рідних – їх життя обірвала клята ВІЙНА.

В Довжоцькій бібліотеці-філії в День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України, відбулася Тиха акція «Небесні Ангели», під час якої, юні користувачі почепили паперових ангеликів на дерево життя, вшановуючи світлу пам’ять всіх загиблих.

Немає коментарів:

Дописати коментар