вівторок, 12 вересня 2017 р.

ВІДОМА І НЕВІДОМА ХМЕЛЬНИЧЧИНА

        
       Людно, весело і гамірно 12 вересня було в Старому місті. Тут стартував ІІ етап обласного квесту для дітей «Відома і невідома Хмельниччина», приурочений до 80-ліття Хмельницької області і організований бібліотеками для дітей.

      Учасниками цього змагання стали учні 5-9 класів шкіл міста – користувачі бібліотек. Учасники квесту змагалися за звання найерудованішого гравця.
     Під час жеребкування учасники поділилися на дві команди «Екстремали» і «Блискавка». Отримавши мапи квестової зони, на яких були позначені зупинки, де на учасників чекали «експерти» із завданнями для команд, команди стартували.
     Всього у квесті було чотири зупинки: історична, географічна, літературна, архітектурна. На кожній зупинці команда отримувала завдання, відповідала на запитання, а за кожну правильну відповідь отримувала бали.. 
     Після виконання усіх завдань на кожній зупинці команда мала відгадати пароль до наступної зупинки і продовжувала свій шлях.
   Варто зазначити, що для того, аби команди краще орієнтувалися, їх супроводжували координатори. В нашому випадку координаторами стали бібліотекарі.
     Нарешті, всі зупинки пройдені, і на фініш просто-таки «вривається» перша команда «Блискавка». За декілька хвилин команда «Екстремали» теж завершила свій маршрут.
Час підбивати підсумки. Хоча це зробити не так і просто, адже всіх переповнюють емоції: учасники діляться своїми враженнями та намагаються вгадати, котра ж команда все-таки переможе.
     Результати не забарилися. Перемогу виборола команда «Блискавка» з рахунком 111:95. А в індивідуальному заліку відзначилась Інна Потапова, набравши найбільшу кількість балів. Тепер переможець матиме змогу спробувати свої сили під час випробувань ІІІ-го етапу обласного квесту, що проходитиме в місті Хмельницькому.
       Щасливі учасники поспішали додому, але сказали, що із задоволенням ще не раз візьмуть участь у подібних змаганнях.


Немає коментарів:

Дописати коментар