вівторок, 26 вересня 2017 р.

ПЕРЕМОГА НА ЯРМАРКУ БІБЛІОТЕЧНИХ ІНІЦІАТИВ


Бібліотекарі Хмельниччини декілька років поспіль організовують Ярмарку бібліотечних інновацій в ІІ етапи: І – на регіональному рівні, ІІ – на обласному. Бібліотеки Кам’янець-Подільської міської ЦБС в рамках святкування Дня Незалежності представили громаді міста найкращі та найкреативніші свої бібліотечні ідеї. Переможці міської Ярмарки мали за честь 26 вересня представляти свої бібліотеки у місті Хмельницькому, де відбувався Ярмарок бібліотечних ініціатив «Сучасна бібліотека: розвиваємо місцеві громади» в рамках ІХ Форуму бібліотекарів Хмельниччини.
Кам’янець-Подільську міську централізовану бібліотечну систему на Ярмарку представляли центральна бібліотека імені Костя Солухи та бібліотека-філія № 7. Учасники та гості свята мали нагоду познайомитись з інноваціями кам’янецьких книжкинь, зокрема особливу увагу привабила Бібліомагія «Бібліотека – острів гармонії та духовних потреб!», яка складалася з виставки-інсталяції «Відкрий для себе Кам’янець», дерево-декорації «Бібліотека – територія активної громади», мандрівки поетичним трамваєм. Родзинкою кам’янецьких інновацій була повітряна куля, виготовлена руками бібліотекарів та бібліосквер «На хвилинку зупинись: почитай і подивись», в якому можна було відпочити на книжковій лавиці з філіжанкою запашної кави та улюбленою книгою.
Одноголосно, об'єктивно і неупереджено членами поважного журі,  експозиція Кам'янець-Подільської міської централізованої бібліотечної системи визнана найкращою  та привезла до рідного міста сертифікат переможця.

P.S. Бібліотекарі міста вкотре демонструють свою значущість в житті громади міста, сучасність бібліотечних послуг, креативність форм та методів обслуговування своїх користувачів. Адже, ця перемога здобувається уже другий рік поспіль. 

Немає коментарів:

Дописати коментар