четвер, 14 березня 2019 р.

ХТО СКАЗАВ, ЩО ДІТИ НЕ ЧИТАЮТЬ?

Книга – це мудрість поколінь минулих. Книга – це друг і порадник сьогодні. Вона зберігає у собі красу рідного слова, чарівність мови. Ернест Хемінгуей влучно дав назву одній зі своїх книжок: “Свято, яке завжди з тобою”.
Це свято тих , хто любить це нетлінне і вічне творіння людства – книгу. Скільки дивовижних таємниць відкривається завдяки книгам! Скільки безцінних скарбів трапляється на шляху читачів. Книга – справжній маг. Книги – кораблі думки, які плавають хвилями часу і несуть свій дорогоцінний вантаж від покоління до покоління.
Велика честь і величезна відповідальність, скажу я Вам, лягла на плечі журі, яке оцінювало 1 етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання “Книгоманія - 2019” серед семикласників шкіл міста в "Кам'янець-Подільська бібліотека-філія 6 для дітей".
Учасники конкурсу представили журі розповідь про свою улюблену книгу, відповідали на запитання членів журі, проявляючи, свою ерудицію, артистизм, креативність.
Гузь Марійка, СЗОШ №8 вразила своєю щирістю і непідкупним захопленням книгою!
Гусаківська Марія, Славутинка - ділилася враженнями прочитаної книги Sergii Bodnar, камянецького дитячого письменника..
Саме ці дівчатка і отримали звання "СУПЕРЧИТАЧа".
Сьомко Андрій, учень "Славутинки" - хлопчик, як кажуть, з харизмою, надзвичайно ерудований в літературному світі!
А за порадою Кочмарського Артема (СЗОШ №5) обовязково прочитаємо "Суперагент 000" Леся Воронина!
Дуже заінтригувала його розповідь про персонажа книги - бабуся-ніндзя!..
Щира вдячність всім учасникам конкурсу, бібліотечним працівникам, вчителям, батькам, які підготували конкурсантів та дали змогу своїм вихованцям показати свої здібності, любов до читання книг, знання та ерудицію!

Немає коментарів:

Дописати коментар