вівторок, 29 листопада 2016 р.

КНИГА НАС ЄДНАЄ


Весело і гамірно було 29 листопада в приміщенні бібліотеки-філії № 3 (вул. Червоноармійська, 44). Тут в урочистій обстановці відбулось відкриття Кімнати сімейного дозвілля «Книга нас єднає». 
В наш час бібліотеки все більше, крім освітянських та інформаційних функцій, звертають увагу на дозвіллєвий напрямок, прагнуть, щоб у бібліотеках переважало родинне відвідування. 
Ми знаємо, що дітям властивий постійний рух. Вони люблять відкривати для себе світ. І роблять це дуже активно, вимагаючи постійної уваги своїх батьків. Але ж батькам теж іноді необхідно відпочивати, наприклад, відвідати засідання улюбленого літературного клубу чи переглянути низку новин на сайті. Саме тому, відкриття Кімнати сімейного дозвілля було на часі й дуже актуальним.
Гості, що завітали в цей день на урочистості до бібліотеки-філії № 3, говорили багато вітальних слів, дякували за місце, де діти зможуть цікаво проводити своє дозвілля під наглядом бібліотекарів. А самі малята, (учні 1 класу ЗОШ № 15) у вишиваночках читали вірші про книгу, про мудрість віків, про бібліотеку. 
Розважити юних читайликів прийшли герої відомого мультфільму - Фіксики, яких бібліотекарі запросили для проведення ігрових конкурсів. Діти гралися, відгадували загадки, танцювали, брали участь у вікторинах, змагалися у вправності і кмітливості.
Під час свята панувала родинна атмосфера.

Немає коментарів:

Дописати коментар