пʼятницю, 26 січня 2018 р.

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ДИТЯЧОГО МАЛЮНКУ




26 січня. м. Хмельницький. Богач Олег - переможець Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку “Рідна країна – безпечна країна: Як треба поводитися на дорогах!” 
На розгляд обласного журі надійшло 305 творчих робіт, створених власноруч учасниками із відображенням тематики – правил безпечної поведінки дітей на дорогах. Переможцями конкурсу на Всеукраїнському рівні стали Хоменко Ульяна з смт. Антоніни Красилівського району, Богач Олег з м. Кам’янця-Подільського та Малець Максим з м. Городок. Вони отримали дипломи, флатери, книги та солодощі від Хмельницького обласного відділення Фонду Миколи Томенка “Рідна країна”, які вручили Г.Й.Фурманчук та О.М.Федорчук. 
Організаторами конкурсу виступили Українська асоціація працівників бібліотек для дітей та Громадський рух Миколи Томенка “Рідна країна”. Безперечно, конкурс посприяв формуванню у дітей основ безпеки дорожнього руху, культури поведінки на вулиці заради збереження їх здоров’я і життя. А ще конкурс надав дітям можливість реалізувати свої творчі здібності.

Немає коментарів:

Дописати коментар