суботу, 10 серпня 2019 р.

І ЗНОВУ НА БІБЛІОГАЛЯВИНІ ІЛЬКОВІ ЗАБАВИ










10 серпня у сквері «Гунські криниці» пройшов фестиваль води і сімейного відпочинку «Ількові забави».
В рамках цього фестивалю бібліотекарі бібліотеки-філії № 2 організували бібліогалявину «Водяний барвограй» (майстер-клас з розпису мехенді, конкурс малюнку на асфальті «Моє щасливе дитинство» та сімейну інформинку «Історія свята та прикмети на Ільковий День».
        Мильні бульбашки – забава дитинства. У багатьох людей вони асоціюються з радістю, веселощами і святом. Тому в рамках святкування у місті фестивалю води та сімейного відпочинку «Ількові забави» бібліотекою-філією № 7 було проведено для дітей «Свято мильної бульбашки». Діти змагались у конкурсах «Допоможи мильній бульбашці перелетіти через мотузку», «Мильні бульбашки та пустотливі долоньки», «Чия піна найпишніша?» «Кулька побажань» та інших забавах.На святі панував гарний та веселий настрій. Малюки отримали велике задоволення. Всі учасники свята отримали подарунки.
       Веселий та кольоровий аквагрим на ВІВLIOГАЛЯВИНІ в рамках фестивалю «Ількові забави» -  перевтілення за допомогою аквафарб - створили дітям на святі веселий та гарний настрій.
Діти активно взяли участь у конкурсах, всі учасники отримали заохочуючі призи.

Немає коментарів:

Дописати коментар