пʼятницю, 19 червня 2020 р.

СУПЕРЧИТАЧА МІСТА КАМ’ЯНЦЯ-ПОДІЛЬСЬКОГО 2020 РОКУ ВИЗНАЧЕНО!




Незвичайно тихо в стінах бібліотечних читальних залів влітку 2020 року. Карантинні обмеження внесли свої корективи в усе бібліотечне життя – соціокультурні заходи, конкурси, дослідження – все тепер відбувається дистанційно. Не минула ця доля і ІІ (міського) етапу Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія-2020».
18 червня переможці І етапу конкурсу, найкращі читачі своїх бібліотек змагались за звання «Суперчитача міста Кам’янця-Подільського 2020 року». Конкурс пройшов в режимі онлайн. Учасники конкурсу (Коробчук Анна, Кушко Марія, Машталер Назар – користувачі бібліотеки-філії № 6 для дітей, Корпало Єлизавета, Лівіцький Владислав, Маркітантов Олександр – користувачі бібліотеки-філії № 7, Постой Анна, Студенець Іван – користувачі бібліотеки-філії № 8 для дітей) взяли участь у онлайн-вікторині та давали відповіді на різноманітні онлайн-тести.
Поважне журі оцінило їхні відповіді та ведення читацького щоденника і визначило переможця. Ним став Іван Студенець, учень НВК № 9, користувач бібліотеки-філії № 8 для дітей
Усі учасники конкурсного змагання згодом отримають заохочувальні подарунки і подяки, а переможець – цінний приз та диплом.
Надалі наш переможець змагатиметься за звання «Суперчитач Хмельниччини-2020» і візьме участь у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія-2020», який проводиться Хмельницькою обласною дитячою бібліотекою імені Тараса Шевченка 22 червня 2020 року в дистанційному режимі.
Щиро бажаємо юному кам’янчанину перемоги на обласному рівні.

Немає коментарів:

Дописати коментар