середу, 1 червня 2022 р.

БІБЛІОТЕЧНЕ ЛІТО - 2022 СТАРТУВАЛО!

 












Починаючи з травня в парку Героїв Євромайдану почала діяти соціальна локація для дітей просто неба. Тут вони щодня мають змогу на свіжому повітрі брати участь у різних майстер-класах, розвивати свої творчі здібності, спілкуватися з психологами, знаходити нових друзів.

Щосереди  (а віднедавна і щопонеділка) в дитяче наметове містечко, приходять бібліотекарі Кам’янець-Подільської міської централізованої бібліотечної системи, щоб урізноманітнити дозвілля кам’янчан, гостей міста та їхніх дітей.

У трьох локаціях, які умовно можна назвати «Літературна вітальня», «Творча майстерка» та «Дитячий ігроленд», впродовж дня відбувається ряд заходів як для малечі, так і для підлітків та їхніх батьків.

Отже, «Літературна вітальня» представляє широкому загалу виставки, книжкові експозиції, прес-калейдоскопи періодичних видань тощо.

В цей же час у «Творчій майстерні» відбуваються різноманітні майстерки для дітей та дорослих. Зокрема, майстерки: з виготовлення оригамі, по розпису хною (мехенді), нанесення яскравого аквагриму, виготовлення листівок-привітання та різноманітних іграшок і патріотичних прикрас тощо.

А у зоні «Ігроленду» відбуваються активні ігри з дітьми: розважальні рухливі ігри, конкурси та інтелектуальні вікторини, настільні ігри, руханки та естафети.

Для розвитку інтелектуального рівня дітей також організовані шахові та шашкові заняття з Анатолієм Дубовим.

Поки діти зайняті, їхні батьки мають час для  релакс-читання.

День з бібліотекою завжди проходить цікаво, корисно і змістовно, як для малечі, так і для їхніх батьків!

Бібліотеки Кам’янець-Подільської міської централізованої бібліотечної системи продовжують роботу, спрямовану на допомогу інтеграції переселенців в життя громади.


Немає коментарів:

Дописати коментар