середа, 26 жовтня 2022 р.

"УКРАЇНСЬКИЙ САД" БУДЕ ЦВІСТИ

 





Сьогодні активною працею відновила свою роботу ініціативна група, яка працювала над Просвітницьким проектом "Український сад".

У небайдужих та ініціативних людей виникла ідея облаштувати внутрішній дворик Центральної міської бібліотеки. Бажання оформили у заявку до Громадського бюджету. Підтримка була вагомою і ми виграли кошти на створення Українського саду. Минулого року, завдяки фінансуванню з громадського бюджету міста, було відновлено пошкоджений кам’яний мур, зроблено мощення старим тесаним каменем центральної частини та кам’яна кладка решти дворика. Закладена система освітлення, завезена земля, розчищено від будівельного сміття майбутній павільйон-бесідку, з’явились перші рослини.

Для того, щоб весною дворик зацвів, забуяв і радував нас красою природи, ініціативна група зібралася для висаджування кущів та дерев.

У роботі взяли участь працівники Центральна міська бібліотека ім. Костя Солухи м. Кам'янця-Подільського ,  Пласт в Кам'янці-Подільському  ,  Urban Picnic і , звичайно ж, Активна Громада Кам'янець-Подільський.

Немає коментарів:

Дописати коментар