вівторок, 13 серпня 2024 р.

ЗМАГАЛИСЯ ЮНІ ЧИТАЙЛИКИ

 







Пізнавально, весело та гамірно було 13 серпня в Креативному просторі Кам’янець-Подільської центральної міської бібліотеки імені Костя Солухи. І не дивно, адже тут визначали Лідера читання Кам’янець-Подільської централізованої бібліотечної системи 2024 року.

В цей день тут зібралися ті, для кого книга є джерелом знань, другом, порадником, з яким не лише цікаво, а й корисно провести час.

Змагалися за престижний титул «Лідера читання 2024» найактивніші і найзавзятіші читачі, учні 5-9 класів, які стали переможцями І етапу конкурсу, що проводився міськими бібліотеками-філіями – ті, хто любить читати, хоче перемагати і мріє.

Як виявилося, юні читайлики – справжні гурмани, адже представляли різножанрову літературу: класичні і сучасні твори української і світової літератури, пригоди і фантастику.

Перед членами компетентного журі стояло непросте завдання – вибрати кращих з кращих, оцінивши їхню ерудованість, креативність і вміння аналізувати прочитане, висловлювати свою думку. За результатами 5 конкурсних завдань перемогу здобула Побута Надія, учениця 9 класу ліцею № 13, користувачка бібліотеки-філії № 7.

Учасники конкурсу проявили себе кмітливими, ерудованими та залюбленими в книгу, за що отримали дипломи, сертифікати та подарунки.

А переможниця міського етапу Конкурсу змагатиметься за звання «Лідер читання Хмельниччини 2024», який пройде в Хмельницькій обласній дитячій бібліотеці імені Тараса Шевченка (дату проведення буде повідомлено додатково).

Хочеться згадати про ще одну цікавинку Конкурсу – родзинкою заходу стало знайомство з роботою 3-Д принтера, який діє в Креативному просторі бібліотеки. Про особливості роботи принтера, про його будову та про алгоритм створення ним моделей присутнім розповів системний адміністратор централізованої бібліотечної системи Ігор Чебаненко. Учасники конкурсу із задоволенням поринули у світ новітніх технологій, а потім отримали пам’ятні брелоки з логотипом «Лідер читання 2024» у подарунок.

Немає коментарів:

Дописати коментар