понеділок, 30 вересня 2024 р.

ПРОФЕСІЯ, ЩО НАДИХАЄ І ВІДКРИВАЄ НОВІ ГОРИЗОНТИ

 





















Незважаючи на негоду за вікном, в Креативному просторі Центральна міська бібліотека ім. Костя Солухи м. Кам'янця-Подільського було тепло і затишно. Тут бібліотекарі у дружньому колі однодумців відзначали своє професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек.

Будь-яке свято – це завжди багато щирих, вірних друзів, це теплі слова вітань. І в цей день вони звучали від секретаря Кам’янець-Подільської міської ради Ірина Шелепницька , виконуючого обов’язки начальника управління гуманітарної політики Валерія Ковальчука, секретаря ради волонтерів Кам’янець-Подільського при міському голові Юрія Пастуха, голови ГО «Майбутнє Українського Донбасу» Олега Якубова та від голови творчого об’єднання «Ліра» Лесі Руснак.
З музичними привітаннями до бібліотекарів завітали учні Кам’янець-Подільської дитячої музичної школи імені Фадея Ганіцького. Патріотичні мелодії у виконанні юних віртуозів зачарували і розчулили присутніх.
Приємною несподіванкою стало для усіх нагородження колективу Кам’янець-Подільської МЦБС (директор Людмила Геплюк) грамотою Хмельницької обласної ради за реалізацію творчих проектів з популяризації української книги, збереження духовних і інтелектуальних здобутків, вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи, творчу ініціативу, здійснення волонтерської діяльності на підтримку Збройних сил України, а також організацію роботи з внутрішньо переміщеними особами та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.
Родзинкою свята став подарунок усім бібліотекам від мецената, голови ГО «Майбутнє Українського Донбасу» Олега Якубова – нові сучасні книги патріотичного змісту. Бібліотекарі щиро і безмежно вдячні за подаровані книги, бо впевнені – вони стануть важливою частинкою фонду бібліотек, допоможуть у патріотичному вихованні та духовному зростанні і обов’язково знайдуть свого читача.

Немає коментарів:

Дописати коментар