понеділок, 1 серпня 2016 р.

Читаємо усією родиною

    На поетичній галявині «Читаймо усією родиною» зустрілися 31 липня кам’янчани та гості міста в рамках фестивалю води та сімейного відпочинку «Ількові забави». 
      Cвято розпочалося на площі Польський ринок та об’єднало усіх пошановувачів книги, поетичного слова, музики. Найбільше шанувальників було від кам’янецьких родин, які є найактивнішими читаючими сім’ями міських бібліотек.
    До проведення заходу долучились члени літературного об’єднання «Ліра», місцеві поети та композитори, представники мистецьких шкіл. 
Під час заходу звучали вірші місцевих поетів із клубу «Ліра», які прославляли українську родину, сімейні обереги, народні свята. На свято завітали найбільш читаючі родини – сім’ї Єкимових, Геплюків, Терентюків, Машталерів, які з великим ентузіазмом ділилися своїми талантами та закликали читати книги і збагачувати свою духовність. 
    На поетичній галявині лунали музичні вітання від лауреата міських та обласних конкурсів, учня міської дитячої школи мистецтв Олександра Лівіцького, учениці НВК № 8 Вікторії Єкимової та поета і композитора Жанни Мадич.

Немає коментарів:

Дописати коментар