середу, 24 серпня 2016 р.

БІБІЛОТЕКА - СВІТ НОВИХ МОЖЛИВОСТЕЙ


Сонячного погожого святкового серпневого дня сквер Магдебурзького права у Кам’янці-Подільському перетворився на Бібліосквер. Тут, відзначаючи 25-у річницю Дня Незалежності України, централізована бібліотечна система провела вже традиційний Ярмарок соціальних ініціатив  «Бібліотека – світ нових можливостей».
Для кам’янчан та гостей міста діяла майстерня чарівної петельки «Секрети з бабусиної корзини», рекламувалось дистанційне навчання англійської мови «Children learn English at the library», організовано майстер-класи з виготовлення квітів з цукерок «Квітка-символ в дарунок Україні» та «Барви сонця на землі», а також  майстер-клас з розпису хною по тілу (мехенді) «Візерунок щастя й долі», прорекламовано нову бібліотечну послугу – «Бебі-сіттер», представлено виставку-феєрію «Прекрасні супутники наші» та кулінарні смаколики «Королева квітів», проведено історичну вікторину «Це нашої історії кроки».
Родзинкою Ярмарки стали феєрія українських традицій «Як у нас на Україні» та літературно-кавові читання «Читання з ароматом кави».
Під час ярмарки бібліотекарі зуміли не тільки успішно представити   свої напрацювання, але й щиро поспілкуватися у професійному колі та придбати нові ідеї для подальшої роботи.

Немає коментарів:

Дописати коментар