четвер, 17 червня 2021 р.

"ЛІДЕР ЧИТАННЯ" У КАМ'ЯНЦІ БУДЕ ВИЗНАЧЕНИЙ


Відбулось засідання робочої групи щодо проведення міського етапу Всеукраїнського конкурсу "Лідер читання". Погоджено провести ІІ міський етап Конкурсу 23 червня 2021 року в приміщенні Кам'янець-Подільської міської бібліотеки-філії № 6 для дітей (вул. Лесі Українки, 38).

Конкурс проводиться з метою залучення широкого загалу дітей до активної участі у культурному житті громади; виховання поваги до кращих надбань української та світової літератури; розвитку зацікавленості дітей у читанні через «відкриття» ними книги як результату плідної праці багатьох людей та неповторного засобу самовираження.

Відбірковий етап конкурсу в публічних бібліотеках громади тривав до 15 червня 2021 року. У міському етапі візьмуть участь 5 читачів, які стали лідерами читання у своїх бібліотеках-філіях.
Учасники конкурсу «Лідер читання» – це зареєстровані користувачі бібліотек віком 10-13 років, які регулярно читають книжки та є активними учасниками різноманітних заходів з підтримки та популяризації дитячих книг і читання, творчих зустрічей з авторами.
Під час міського етапу буде обрано 1 переможця, який і отримає звання «Лідер читання-2021». Він продовжить змагання у рамках конкурсу в обласній бібліотеці для дітей ім. Тараса Шевченка за звання «Лідер читання області».

Немає коментарів:

Дописати коментар