четвер, 24 червня 2021 р.

ЛІДЕРИ ЗМАГАЛИСЯ ЗА ПЕРЕМОГУ

 



Весело і гамірно було 23 червня 2021 року в Кам’янець-Подільській бібліотеці-філії № 6 для дітей. І не дивно, адже тут визначали Лідера читання міста Кам’янець-Подільського 2021 року.

В цей день тут зібралися ті, для кого книга є джерелом знань, другом, порадником, з яким не лише цікаво, а й корисно провести час.

Учасниками конкурсу були користувачі дитячих бібліотек, учні 6-7 класів, які стали переможцями І етапу конкурсу, що проводився міськими дитячими бібліотеками-філіями. Конкурсанти мали змогу представити себе, розповісти про своє захоплення читанням, прорекламувати свої улюблені книги, які перечитують цілими серіями.

Перед членами компетентного журі (а це Наталя Секридова – голова громадської організації «Батьківська рада Кам’янця-Подільського», Оксана Лук’янчук – методист І категорії КПМЦБС, Олександр Жиго – вчитель ЗОШ № 9, поет) стояло не просте завдання – визначити переможця для участі в обласному конкурсі. За результатами 6 конкурсних завдань перемогу здобула Савчук Софія, учениця 7 класу Довжоцького ліцею, користувачка бібліотеки-філії с. Довжок.

Учасники конкурсу проявили себе кмітливими, ерудованими та залюбленими в книгу, за що отримали дипломи, сертифікати та подарунки.

А переможниця міського етапу Конкурсу змагатиметься за звання «Лідер читання Хмельниччини 2021», який пройде в Хмельницькій обласній дитячій бібліотеці імені Тараса Шевченка (дату проведення буде повідомлено додатково

Немає коментарів:

Дописати коментар