пʼятницю, 21 квітня 2023 р.

КНИЖКОВА ВЕСНА НА ХМЕЛЬНИЧЧИНІ



#Центральна_Бібліотека_Ім_К_Солухи

19 та 20 квітня 2023 року Кам’янець-Подільська центральна бібліотека імені Костя Солухи взяла активну участь у XVII Обласному форумі «Книжкова весна на Хмельниччині», приуроченого до Всесвітнього дня книги та авторського права.
19 квітня в рамках круглого столу «Книга у військовий час: проблеми видання та читання» відбувся виступ провідного бібліотекаря відділу краєзнавства Оксани Мельник «Програма підтримки книговидання місцевих авторів та популяризації української книги в Кам’янець-Подільській міській територіальній громаді: мета та значення для культурного розвитку Кам'янця-Подільського».
20 квітня на продовження Форуму та з метою популяризації книг авторів, видавництв та видавничих організацій м. Кам’янець-Подільського у бібліотеці пройшла інформаційна кампанія «Книги, видані у Кам’янці-Подільському». Протягом дня користувачі знайомилися із новинками, виданими за сприяння Програми підтримки книговидання місцевих авторів та популяризації української книги в Кам’янець-Подільській міській територіальній громаді на 2021-2025 роки. Діяла однойменна виставка, яка представляла краєзнавчі видання останніх років, а також для відвідувачів демонструвався відеоролик «Книжкові новинки Кам’янця-Подільського».

Немає коментарів:

Дописати коментар