четвер, 20 квітня 2023 р.

ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО. СПІВПРАЦЯ

 






Людину роблять старою не зморшки, а відсутність мрій і надій" (Хорхе Анхель Ліврага)

Розвиток громадянського суспільства визначається ступенем активності громадських об'єднань, спілок, організацій у напрямках впровадження суспільно корисних проєктів, ініціатив, рівнем співпраці з владою, залученням до процесів управління.
Чи не щодня у міській раді, закладах освіти та культури відбуваються різноманітні заходи, зібрання об'єднань громадських організацій, фондів, спілок ( рада громадського активу, рада волонтерів та ВПО) , окремих ГО.
Сьогодні в приміщенні бібліотеки ім. Костя Солухи ділились напрацюваннями, практиками взаємодії ГО "Рада ветеранів", міський голова, керівники напрямків охорони здоров'я, освіти, соціального захисту, гуманітарної політики та колеги з інших активних громадських інституцій.
Новий соціальний проєкт, меморандум про втілення якого нині підписали усі присутні - створення "Територіальної академії ветеранів". Він передбачає: навчальні освітні програми з комп'ютерної грамоти для літніх людей; творчі майстерні; проєкти з популяризації здорового способу життя; культурні заходи; соціальні проєкти допомоги тощо.

Немає коментарів:

Дописати коментар