середу, 14 лютого 2024 р.

ПОГОВОРИМО ПРО КОХАННЯ

 






З нагоди Дня закоханих в центральній бібліотеці імені Костя Солухи організовано літературно-мистецьку композицію «Кохання – це все!» та презентовано  книжкову виставку-натхнення «Серце, що кохає». 
Завдяки книжковій виставці всі охочі зможуть ознайомитися з творами сучасних авторів, дізнатися про вічну нерозгадану таємницю першого почуття, про несподівані зустрічі з коханими людьми, про нестандартні романтично-яскраві моменти в житті і можливі повороти долі.
На презентації виставки були присутні студенти Бахмутського фахового коледжу культури та мистецтва ім. І. Карабиця. Вони не тільки більше дізналися про історію зародження та відзначення Дня закоханих, про традиції святкування в інших країнах,  але й взяли участь у літературній вікторині та розважально-освітніх конкурсах. Під час проведення конкурсу «Ще раз про кохання» студенти повинні були назвати якомога більше відомих літературних творів про любов. У конкурсі «Ти без мене – не ти, я без тебе – не я» потрібно було впізнати картини та назвати зображених на них відомих всьому світові закоханих. 
Насамкінець усі присутні отримали солодкі подарунки, а на додачу й гарний настрій.
Під час літературно-мистецької композиції «Кохання – це все!», що приурочена до найромантичнішого свята року, декламувались поезії відомих класиків української літератури та сучасних поетів про найсокровенніші почуття людини: Тараса Шевченка «Моя ти любо!», Івана Франка «Не раз у сні являється мені», Василя Симоненка «Закохана», Володимира Сосюри «Так ніхто не кохав», Ліни Костенко «Розкажу тобі думку таємну», Сергія Жадана «Тому, що ніколи» та інші. Ці та власні вірші читали студенти фахового медичного коледжу. Між поетичними номерами, які об’єднувались гарними словами про кохання, ще звучали українські народні пісні у виконанні Віти Дрікер. 
А біля святкової  фотозони «Кохання – це…» кожен бажаючий міг зробити фото на згадку.

Немає коментарів:

Дописати коментар